Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos párolt kacsacomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
5 dkg vaj
1 kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl fehérbor
8 dl narancslé
2 darab narancs
4 darab kacsacomb
2 dl mártás (barna)
Leírás
A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm. Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom. Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom. Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással. Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4