Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos marhahús
Hozzávalók
500 g marhahús
1 darab narancs
2 gerezd fokhagyma
1 darab gyömbér
250 ml Zöldséges húslevesalap
2 kanál szójaszósz
2 kanál narancslé
1 kanál narancslekvár
1 darab chili paprika
1 darab szegfűszeg
Elkészítés
1
Vágjuk a húst kisebb darabokra és forró olajban süssük meg mindkét oldalát.
2
Adjuk hozzá a gyömbért és az apróra vágott fokhagymát, ezeket is süssük meg.
3
Öntsük hozzá a szójaszószt, tegyük bele a szegfűszeget, majd süssük tovább az egészet.
4
Adjuk hozzá a narancslekvárt, a levesalapot (vagy vizet), főzzük fel, végül hagyjuk hűlni pár percig.
5
Adjuk hozzá a narancsot, keverjük el alaposan.
6
Tálaljuk rizzsel vagy tésztával.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4