Receptek Desszertek Sütés nélküli Narancsos eperkocsonya

Hozzávalók

5 dl víz

20 dkg cukor

2 kanál zselatin

50 dkg eper

10 darab narancs

Leírás

A narancsokat kifacsarjuk és 5 dl vízzel felfőzzük a levüket. Cukrot rakunk bele és hozzáadjuk a zselatint, majd alaposan kiforraljuk. Az epreket felaprítjuk és tálakba rendezzük. Ráöntjük a narancsos kocsonya alapot. Várjuk meg míg megdermed és rakjuk hűtőbe. Nagy adag tejszínhabbal az igazi.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4