Receptek Desszertek Sütés nélküli Narancshab mascarponéval

Hozzávalók

5 tk vaníliás cukor

4 dl tejszín

4 kanál porcukor

20 dkg mascarpone

½ kg narancs

Leírás

A narancsokat lereszeljük, majd kifacsarjuk. A mascarponét elkezdjük kihabosítani és hozzáadjuk sorban a vaníliás cukrot, a narancshéjat, a narancslét és porcukrot. Ha kész vagyunk a krémmel, rakjuk félre és a tejszínt verjük jó kemény habbá. Ha megvan, forgassuk bele a narancsos krémbe. Ha kész a hab, rakjuk bele egy habzsákba és nyomjuk bele kelyhekbe, vagy poharakba és mehet a hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4