Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros zúzaragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
6 gerezd fokhagyma
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
60 dkg zúza
Leírás
A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk, borsozzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4