Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros pulykaragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál liszt
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykacomb
Leírás
A pulykahúst vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, és fedő alatt pároljuk meg. Ha már majdnem puha, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, és keverjük bele a mustárt. Forraljuk át, és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4