Receptek Levesek Mustáros padlizsán krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

2 kanál citromlé

1 dl fehérbor

3 darab padlizsán

1 l húsleves

1 csipet citromfű

1 csipet bazsalikom levél

Leírás

A padlizsánt forró sütőben, kb. 20 percig sütjük. Héját lehúzzuk, a tejjel összeturmixoljuk. Elkeverjük a húslevessel és felforraljuk. Sóval, borssal, préselt fokhagymával, finomra vágott citromfűvel, bazsalikommal, citromlével ízesítjük. A tejszínnel és borral finoman elkeverjük, majd langyosan, csészékben tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4