Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros-mézes csirke

Hozzávalók

2 kk tengeri só
1 kanál finomliszt
2 kk kristálycukor
1 csipet őrölt fekete bors
1 mk ecet
4 dl tejszín
1 darab tojás
4 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
1 kocka margarin
1 csipet szárított bazsalikom
30 dkg csirkemell
4 kanál méz

Leírás

Megpárolunk egy fej hagymát, majd a húst felkockázzuk, rádobjuk a hagymára. Megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. Simára keverjük a többi hozzávalót, egy tálban. Ha a hús elkészült, ráöntjük a szószt, és addig főzzük össze őket, amíg a szósz sűrűsödni kezd. Ha nem akar, szórhatunk még hozzá kevés lisztet. Főtt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4