Receptek Főételek Hal Mustáros halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 darab leveskocka (felfőzve alaplének)

1 tk Fokhagymás villámpác

5 kanál tökmag

60 dkg halfile

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A halat csíkokra vágjuk és felforrósított serpenyőben, kevés vajon pirítjuk. Rárakjuk a mustárt és liszttel elkeverjük, majd felengedjük húslevessel. Fűszerezzük, hozzáadjuk a tökmagot is, majd készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4