Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros-gombás csirkemáj
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 pohár tejföl
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
1 csipet bazsalikom
50 dkg csirkemáj
1 csomag tészta
30 dkg gomba
1 csipet oregáno
2 dl főzőtejszín
Leírás
A hagymát vékonyra felszeleteljük, a gombát összevágjuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a májat és addig kevergetjük, míg megfehéredik a máj. Rátesszük a gombát, ráöntjük a tejfölben elkevert mustárt és a tejszínt. Borsozzuk és lefedve, 10-15 percig pároljuk. Csak a tányéron sózhatjuk, de a só nélkül is ízletes.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4