Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros-gombás csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított bazsalikom
50 dkg csirkemáj
1 csomag fusilli
30 dkg csiperkegomba
1 csipet oregánó
2 dl főzőtejszín

Leírás

A hagymát vékonyra felszeleteljük, a gombát összevágjuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a májat és addig kevergetjük, míg megfehéredik a máj. Rátesszük a gombát, ráöntjük a tejfölben elkevert mustárt és a tejszínt. Borsozzuk és lefedve, 10-15 percig pároljuk. Csak a tányéron sózhatjuk, de a só nélkül is ízletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4