Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkemell barackkal
Hozzávalók
1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 kanál Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
80 dkg csirkemell
15 dkg reszelt sajt
1 doboz barack befőtt
Leírás
A húst szeletekre vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a mustárral, ízlés szerinti só, bors mennyiséggel. Ezt leöntjük az olajjal, majd lefedjük, és hűtőben minimum 12 órát, de inkább 1 napot pihentetjük. A hűtőből kivéve, előmelegített serpenyőn, a rajta levő kevés olajjal megsütjük (érdemes grill serpenyőt használni, hogy a mustár ne égjen le róla). Ízlés szerint, csinálhatjuk csípősre, egy kevés cayenne-i bors segítségével. A megsült húsokat tepsire rakjuk, és rárakjuk a barackbefőttet. Megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben, pirosra sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4