Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál liszt
1 dkg Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
5 dkg Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
4 darab csirkecomb
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
1 csipet ételízesítő
Leírás
A csirkecombokat sózzuk, és kevés olajon pirítsuk meg, majd vegyük ki. Ebben a zsiradékban futtassuk meg a fűszereket és a mustárt, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk ki. Rakjuk bele a csirkecombokat, és főzzük puhára. Ha puhák a csirkecombok, akkor vegyük ki őket, és habarjuk be, majd tejföllel, vagy tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs, vagy tészta köret is tökéletes.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4