Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál liszt

1 dkg Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

5 dkg Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

4 darab csirkecomb

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkecombokat sózzuk, és kevés olajon pirítsuk meg, majd vegyük ki. Ebben a zsiradékban futtassuk meg a fűszereket és a mustárt, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk ki. Rakjuk bele a csirkecombokat, és főzzük puhára. Ha puhák a csirkecombok, akkor vegyük ki őket, és habarjuk be, majd tejföllel, vagy tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs, vagy tészta köret is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4