Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 fej vöröshagyma
4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
6 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
80 dkg csirkecomb
Leírás
Forró olajban, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a húst, 3 percig pirítjuk, és sóval, borssal, mustárral ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje, majd fedő alatt, puhára főzzük. Ha a hús puha, lisztes habarással sűrítjük. Kivesszük a húst, és alaposan leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk, majd a mártást rászűrjük a húsra.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4