Hozzávalók
150 ml alma ecet
150 ml víz
2 kanál méz
só és bors
100 g fehér mustármag
Elkészítés
1
1. Az ecetet átforraljuk a vízzel és forró, de nem forrásban levő állapotban ráöntjük a mustármagra.
2
2. Nagyjából 15 percig hagyjuk ázni.
3
3. Hozzátesszük a maradék oldatot, a mézet és simára mixeljük. Ízlés szerint sózzuk, illetve édesítjük.
4
4. Ha szebb, sárgás színt szeretnénk, tegyünk hozzá egy csipetnyi kurkumát.
5
Ötlet: Az alaphoz ízlés szerint hozzáadhatunk fűszernövényeket egy kevés olajjal. Kitűnő kombináció a tárkonyos és tormás ízesítés.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4