Hozzávalók
20 dkg porcukor
5 dkg kakaópor
2 kanál rum
20 dkg darált dió
10 dkg csokoládé
1 kanál baracklekvár
Leírás
A diót, a cukrot, kakaót, a csokoládét, a lekvárt, a rumot és a tojásfehérjét alaposan összedolgozzuk (én gyúrni szoktam). Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk belőle. Mindegyik közepébe, egy-egy szem meggyet igazítunk, kristálycukorba, kakaóba, kókuszreszelékbe, vagy csokoládédarába hempergetjük. Ezután mignonpapírba helyezve, levegős helyen szikkadni hagyjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4