Receptek Főételek Húsos ételek Mogyorós-chilis pulyka

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 darab vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 dl tejszín

½ dl vörösborecet

1 darab chilipaprika

1 csipet kakukkfű

1 dl szójaszósz

10 dkg mogyoró

1 fej finomra vágott fokhagyma

60 dkg pulykamellfilé

Leírás

40 dkg felkockázott pulykamellet, 2 marék hagymát, 2 jó nagy csipet morzsolt oreganót, ízlés szerint ételízesítőt, borsot és 1 kanál olívaolajat összekeverünk, és felöntjük borral, hogy a húst ellepje. Ezután egy éjjelen át, pácoljuk a hűtőben. A serpenyőt melegítsük fel. Mikor jó forró a serpenyő, beletesszük a húst, hozzá csipet kakukkfüvet, borsot, sót. Amikor a hús jól megpirult, mehet hozzá az apróra vágott chili és a darált mogyoró. Ezután már csak meg kell várni, hogy jól összefőljenek az ízek és a kellő sűrűséget elérjük, majd tejszínnel dúsítani.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4