Receptek Főételek Húsos ételek Milánói rakott galuska
Hozzávalók
1 darab Tesco Finest friss tojás
½ kg liszt
2 dl tejföl
4 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
20 dkg sajt
20 dkg csirkemell
10 dkg gomba
2 tasak Knorr alap
Leírás
A lisztből, tojásból, egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd langyos víz felett leszűrjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a Milánói alapot, és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel. A paradicsomot karikára vágjuk, rárakjuk az utolsó rétegre, és a tetejére szórjuk a reszelt sajtot. Forró sütőben csak addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Tálaláskor olívabogyóval és zsályával díszíthetjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4