Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-répás csirke
Hozzávalók
5 dkg vaj
1 darab sárgarépa
1 pohár fehérbor
1 darab csirkemell
10 dkg szalonna
Leírás
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és alaposan megfuttatjuk olajon. Fűszerezzük, majd rászórjuk a felaprított répát. Jól összepirítjuk, majd ha már puhulnak, akkor ráöntjük a mustárt, a mézet és kevés vizet. Kevés keményítővel besűrítjük, és finomra vágott zöldfűszerrel tehetjük pikánssá.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4