Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-kapros csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab citrom
12 darab csirkeszárny
1 dl méz
1 csipet friss kapor

Leírás

A csirkeszárnyakat sózzuk és olajozott tepsibe rakjuk, majd berakjuk sülni, 170 fokos sütőbe. Ropogósra sütjük őket. Közben, a mézet a kaporral és a citromlével kikeverjük, majd mikor megsültek a szárnyak, ráöntjük a szószt. Salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4