Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-kapros csirkeszárny
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab citrom
12 darab csirkeszárny
1 dl méz
1 csipet kapor
Leírás
A csirkeszárnyakat sózzuk és olajozott tepsibe rakjuk, majd berakjuk sülni, 170 fokos sütőbe. Ropogósra sütjük őket. Közben, a mézet a kaporral és a citromlével kikeverjük, majd mikor megsültek a szárnyak, ráöntjük a szószt. Salátával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4