Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj (a szőlő alá)
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab hagyma
1 csipet majoranna
1 dl méz
4 darab kacsacomb
1 kg fehér szőlő
Leírás
A kacsacombokat megmossuk, jól megtisztítjuk az esetleges tollmaradványoktól. Besózzuk, majd a megtisztított, de egészben hagyott vöröshagymával, kevés sóval, szemes borssal és majoránnával fűszerezve, kevés vizet aláöntve, takaréklángon, fedő alatt puhára pároljuk. Ezután a kacsacombokat áttesszük egy tepsibe, megkenegetjük egy kis pecsenyezsírral elkevert mézzel és forró sütőben, pirosra sütjük. A ropogósra sült kacsacomb mellé párolt szőlőt, köretként tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4