Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-fokhagymás csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kanál szezámolaj

1 kanál szójaszósz

2 kg csirkeszárny

5 kanál ketchup

5 kanál méz

2 kanál áttört fokhagyma

Leírás

A csirkeszárnyakat sózd, borsozd és helyezd el egy tepsiben. Készíts mártást mézből, zúzott fokhagymából, pici szójaszószból, ketchupból és barna szezámolajból. Ezzel kend meg a húst, majd a tepsit tedd a sütőbe. (Amíg a csirke sül, néhányszor még átkenheted a mártás maradékával.) A sütés vége előtt, szórd meg a szárnyakat szezámmaggal is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4