Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg füstölt szalonna

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet chilipaprika

2 fej hagyma

2 doboz paradicsompüré

1 csésze ételízesítő

1 kg marhahús

60 dkg fehér bab

Leírás

A füstölt szalonnát vágd kis kockákra, és süsd ki. A zsírján párold meg az apróra vágott vöröshagymát; és ha már üveges, add hozzá a marhahúst is. Amikor a hús kifehéredett, szórd meg a pirospaprikával, keverd hozzá a paradicsompürét, majd sózd és borsozd. (A félretett szalonnakockákat is visszateheted.) Fedő alatt, lassú tűzön párold, 15-20 percig, majd keverd bele az előkészített babot. Lassan főzd tovább, míg meg nem puhul. (Időnként egy kis vizet kell aláönteni.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4