Receptek Levesek Mentás zöldborsó krémleves
Hozzávalók
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 dl tej
1 kanál cukor
2 kanál vaj
2 dl tejszín
0,6 kg zöldborsó
1 szál póréhagyma
2 szál mentaág
3 kanál átszitált liszt
Leírás
A vajat felolvasztjuk és rárakjuk a karikára vágott póréhagymát. Megpároljuk, majd rászórjuk a borsót és ízesítjük, majd rádobjuk a mentalevelet is. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Finomra vágott petrezselyemzöldet adunk hozzá, majd alaposan leturmixoljuk és kiforraljuk. Tejjel és tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4