Receptek Levesek Meggyleves tejfölösen
Hozzávalók
3 kanál cukor
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet szegfűszeg
1 üveg magozott meggybefőtt
2 kanál átszitált liszt
1 csipet sóska
Leírás
A meggyet a vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget. Kb. 15-20 perc múlva behabarjuk a levest: a tejfölben simára keverjük a lisztet, egy kevés vízzel hígítjuk és szűrőn keresztül hozzáöntjük a leveshez, jól elkeverjük és összeforraljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4