Hozzávalók

2 darab tojás
25 dkg finomliszt
dl tej
2 tk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
12½ dkg kristálycukor
0.3 dl étolaj
1 tk szódabikarbóna

Leírás

A sütőt 180 °C-ra melegítjük. A muffinformába muffinpapírt teszünk és betesszük a hűtőbe. A lisztet egy tálban összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával. A tojást felverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és a tejet. A lisztkeveréket a tojásmasszához adjuk és csak addig keverjük, míg a száraz hozzávalók nedvesek nem lesznek. A tésztát a mélyedésekbe töltjük. A meggybefőtt darabkákat a tésztába tesszük. A sütőben, kb. 25 perc alatt, aranybarnára sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4