Hozzávalók
10 dkg vaj
15 dkg porcukor
30 dkg aszalt gyümölcs
1 kanál rum
15 dkg darált dió
Leírás
A meggyet megmossuk, leszárítjuk és apróra vágjuk. A vajat, vagy sütőmargarint a porcukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a diót, az aszalt gyümölcsöket, a rumot és jól összekeverjük. A masszából, kicsit vizes kézzel, kis gombócokat formázunk. Közepükbe meggyszemet nyomunk és mindegyiket meghempergetjük kókuszreszelékben.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4