Receptek Főételek Húsos ételek Meggyes csirkecomb
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet fahéj
3 dl vörösbor
10 dkg hideg vaj
1 kg csirkecomb
45 dkg magozott meggybefőtt
5 kanál keményítő
1 csipet őrölt szegfűszeg
Leírás
A csirkecombokat sózzuk, majd kevés olajon pirítsuk meg. Öntsük rá a lecsepegtetett meggyet, és hintsük meg a fűszerekkel. Öntsük fel borral, és fedő alatt pároljuk meg. Ha puha a hús, akkor vegyük ki, és a levet sűrítsük, simára kevert keményítővel. Ezután dobjuk rá a négyfelé vágott vajat, és addig keverjük, míg el nem olvad. Rakjuk vissza a csirkecombokat, és 3 percig forraljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4