Hozzávalók

60 dkg cukor

1 csipet fahéj

2 kanál méz

1 csipet fűszerkeverék (mézes kalács)

2 kg meggy

1 csipet őrölt szegfűszeg

2 kk dzsemfix

Leírás

A meggyet kimagozzuk és cukorral beszórjuk. Állni hagyjuk egy órán keresztül, majd a fűszerekkel együtt, felrakjuk főni. 30 percig főzzük és hozzáadjuk a dzsemfixet, vagy almapektint. 3-5 percig főzzük, majd üvegekbe töltjük. Ha kihűlt, hűtőszekrényben tároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4