Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás húsgombóc
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
5 dkg liszt
4 dl tej
3 darab zsemle (vízben áztatva)
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csésze ételízesítő
0,6 kg darált hús
30 darab medvehagyma (levél)
Leírás
A darált húst összegyúrjuk az áztatott zsemlével, tojással, sóval, borssal és az apróra vágott medvehagymával. Alaposan összedolgozzuk. Ha kell, még egyszer megdaráljuk. Vizes kézzel, gombócokat formálunk belőle és forró vízben kifőzzük. A mártáshoz, vajon megpároljuk a medvehagymát és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel és kiforraljuk, majd fűszerezzük. Leturmixoljuk és belerakjuk a mártásba, a kifőtt gombócokat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4