Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás csirkecomb gyümölcsökkel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab banán
4 darab alma
20 dkg eper
8 darab csirkecomb
4 darab narancs
10 dkg teavaj
1 csokor medvehagyma levél
Leírás
A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Feldaraboljuk és sózzuk. Párolóedénybe helyezzük és befedjük medvehagymalevelekkel. 60 percig pároljuk. A gyümölcsöket felaprítjuk és vajon megpároljuk őket, a következő sorrendben, a serpenyőbe téve: alma, narancs, banán, eper. Menta levelet szórunk rá. Ha a csirkecombok megpárolódtak, akkor a gyümölcsragura tálaljuk. Tipp: Lehet a párolt csirkecombokat is pirítani. Egy serpenyőben vajat melegítünk, majd rárakjuk a puha, párolt csirkecombokat és addig pirítjuk, ameddig színe nem lesz.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4