Receptek Levesek Medvehagyma leves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 l víz
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
5 darab tojás sárgája
1 üveg fehérbor
1 csipet ételízesítő
2 kk keményítő
½ kg medvehagyma (levele)
Leírás
A medvehagymát felvágjuk, olajban megpároljuk, vízzel felengedjük és fél órát főzzük. A keményítőt, a borban feloldjuk, majd hozzáöntjük a leveshez. Elkeverjük benne a tojássárgáját és a tejszínt. Ezután leturmixoljuk. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4