Receptek Levesek Medvehagyma leves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 l víz

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

5 darab tojás sárgája

1 üveg fehérbor

1 csipet ételízesítő

2 kk keményítő

½ kg medvehagyma (levele)

Leírás

A medvehagymát felvágjuk, olajban megpároljuk, vízzel felengedjük és fél órát főzzük. A keményítőt, a borban feloldjuk, majd hozzáöntjük a leveshez. Elkeverjük benne a tojássárgáját és a tejszínt. Ezután leturmixoljuk. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4