Receptek Desszertek Sütés nélküli Mascarponés áfonya
Hozzávalók
1 tasak vaníliás cukor
10 dkg porcukor (+5 dkg áfonyához)
1 darab citrom héja
40 dkg áfonya
40 dkg mascarpone
½ dl fehér rum
3 dl növényi tejszín (habnak felverve)
Leírás
Az áfonyákat alaposan megmossuk, leszárítjuk és megszórjuk porcukorral. A mascarponet kikeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral, majd adunk hozzá reszelt citromhéjat és fehér rumot. Beleforgatjuk a felvert tejszínhabot. A mascarpones krémet és az áfonyát berétegeljük poharakba és lehűtjük. Jó étvágyat!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4