Receptek Gyerekmenü Főételek Márványsajttal sült édesburgonya
Hozzávalók
½ dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
15 dkg sajt (márványsajt)
1 csokor petrezselyem
1 dl zöldségleves
1 kg édesburgonya
15 dkg Camembert
Leírás
A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk, ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk, 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány-, és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva, süssük pirosra. Forrón kínáljuk. Én az eredeti receptet annyival módosítottam, hogy a tetejére, a sajt alá, cikkekre vágott körtét tettem. Szerintem fantasztikus így. Kapros tejföllel meglocsolva isteni.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4