Receptek Gyerekmenü Főételek Márványsajttal sült édesburgonya

Hozzávalók

½ dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

15 dkg sajt (márványsajt)

1 csokor petrezselyem

1 dl zöldségleves

1 kg édesburgonya

15 dkg Camembert

Leírás

A meghámozott édesburgonyát átlósan vágjuk, ujjnyi vastag szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg és szórjuk rá az aprított petrezselymet. Tegyük olajjal kikent tepsibe, öntsük alá a zöldséglevest és fóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk, 15 percig. A fóliát távolítsuk el, szórjuk meg a morzsolt márvány-, és camambert sajttal, majd a forró sütőbe visszatolva, süssük pirosra. Forrón kínáljuk. Én az eredeti receptet annyival módosítottam, hogy a tetejére, a sajt alá, cikkekre vágott körtét tettem. Szerintem fantasztikus így. Kapros tejföllel meglocsolva isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4