Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab citrom
1 dl fehérbor
2 kanál paprikakrém
4 darab csirkehús
1 l paradicsomlé
Leírás
A csirkecombokat besózzuk, és olívaolajon elősütjük. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd pár perc után, belekeverjük a paprikakrémet. Felöntjük fehérborral, paradicsomlével, borsozzuk, és megvárjuk, hogy a levét elfője. Ekkor egy csipet sáfránnyal fűszerezzük. Belereszeljük a citromok héját, meghintjük az őrölt köménnyel, és beleöntjük a kicsavart citromok levét. Pici vízzel felöntjük, és puhára főzzük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4