Receptek Levesek Marhahúsos-gombás leves

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

30 dkg burgonya

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kk kömény

2 szál sárgarépa

3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

2 fej hagyma

1 kanál tárkony

1 kanál bazsalikom

½ kg gomba

3 kanál pirospaprika

½ kg marhahús

Leírás

A marhahúst pörköltnek készítjük, annyi vízzel, hogy ellepje. Befűszerezzük (később még adunk hozzá vizet, hogy leves legyen). Ha a hús majdnem puha, beletesszük a kockára vágott vágott zöldséget és gombát. Amikor minden megfőtt, belerakjuk a kockára vágott burgonyát és készre főzzük. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4