Receptek Levesek Marhahúsos-gombás leves

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
30 dkg burgonya
1 dl étolaj
1 kk őrölt kömény
2 szál sárgarépa
3 kanál mustár
2 fej vöröshagyma
1 kanál szárított tárkony
1 kanál szárított bazsalikom
½ kg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
½ kg marhalábszár

Leírás

A marhahúst pörköltnek készítjük, annyi vízzel, hogy ellepje. Befűszerezzük (később még adunk hozzá vizet, hogy leves legyen). Ha a hús majdnem puha, beletesszük a kockára vágott vágott zöldséget és gombát. Amikor minden megfőtt, belerakjuk a kockára vágott burgonyát és készre főzzük. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4