Hozzávalók
200 g porcukor
5 darab tojás
300 g liszt
1 zacskó sütőpor
180 ml habtejszín
A krémhez
500 g mascarpone
1 darab mandarin
5 kanál cukor
A díszítéshez
1 darab mandarin
5 kanál porcukor
Elkészítés
1
Verjük fel a tojást, a cukrot és a habtejszínt.
2
Folyamatosan adjuk hozzá a lisztet a sütőporral, míg az egész el nem fogy.
3
Tegyünk sütőpapírt egy kerek tortaformába, majd tegyük bele a tésztát. Süssük 180 fokon 40-45 percig. Hagyjuk kihűlni.
4
Készítsük el a krémet: keverjük össze a mascarponét és a habtejszínt.
5
Vágjuk két részre a kihűlt tésztát és öntsük rá a mandarin levét.
6
Kenjük rá a mascarpone krémet, tegyünk rá mandarinszeleteket. Fedjük le a tészta másik felével, erre kenjük rá a maradék krémet is.
7
Díszítsük a tetejét mandarinszeletekkel, szórjuk meg porcukorral. Hagyjuk a hűtőben 3 órára.
8
Hidegen tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4