Receptek Levesek Málnakrémleves hidegen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 dl tej
2 dl tejszín
25 dkg málna
1 dl málnaszörp

Leírás

A málnából, néhány ép szemet kiválogatok és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre lehet tejszínhabot és málnát tenni ((ha van), de sima málnaszemekkel és esetleg, ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4