Hozzávalók
Leírás
A málnát kiválogatjuk és szitára téve, vízsugárral átmossuk. Edénybe tesszük és lassan főzzük, míg levet nem enged. Ezután gyenge tűzön rotyogtatjuk, míg a málna meg nem puhul. Óvatosan belekeverjük a cukrot és állandó keverés mellett, a megfelelő sűrűség eléréséig főzzük. Ezt úgy állapítjuk meg, hogy a keverőkanállal egy tányérra cseppentünk belőle és hűlni hagyjuk. Ha egyben marad és a felszíne bőrösödni kezd, készen vagyunk; más esetben a lekvárt még tovább kell főzni.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4