Hozzávalók
2 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 szelet füstölt szalonna
3 dl tejszín
3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 üveg Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör
1 darab malachús
1 kanál átszitált liszt
Leírás
A malac combjának bőrét, egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal. Előmelegített sütőbe teszem, és 180°C -on, 2 óra alatt megsütöm. Időnként sörrel öntözgetem, és kenegetem a füstölt szalonnával. Közben a mustárt a vajon megfuttatjuk, megszórjuk liszttel, és tejszínnel felöntjük. Kiforraljuk, majd tálaláskor bevonjuk a malacsültet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4