Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

20 dkg cukor

500 ml habtejszín

250 g darált mák

100 g keményítő

1 tasak zselatinlap

8 dl hideg tej

Leírás

A tejet és tejszínt felforraljuk, a cukorral és vaníliás cukorral. Közben a maradék anyagot (a zselatin kivételével) simára keverjük, kevés vízzel. Ha forr a tej, beleengedjük a zselatint, majd ha feloldódott, belekeverjük a mákos krémet. Sűrűre főzzük, majd formákba töltjük, és hagyjuk kihűlni. Hűtőbe rakjuk, és 3 órán át dermesztjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4