Hozzávalók
2 dl tej
3 tasak vaníliás cukor
20 dkg cukor
1 l tejszín
6 lap zselatin (vagy 2 tasak)
0,3 kg darált mák
Leírás
A tejszínt forraljuk fel. Közben, a zselatinlapot áztassuk be. A mákot keverjük ki a cukorral és a tejjel, adjuk hozzá a zselatint és keverjük ki, majd a öntsük bele a forró tejszínbe. Forralni nem kell tovább. Kevergessük ameddig ki nem hűl, majd rétegeljük poharakba. Rakjuk hűtőbe és tálaláskor, nyomjunk rá tejszínhabot.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4