Hozzávalók

300 g őrölt mák

2 tk gluténmentes sütőpor

4 darab tojás

180 g nádcukor

100 ml habtejszín

1 marék áfonya

A töltelékhez és a dekorációhoz:

250 ml habtejszín

1 adag mascarpone

1 kevés áfonya jam

1 kevés áfonya

1 kevés málna

1 kevés menta

Elkészítés

1

Verjük fel a tojást a cukorral, majd adjuk hozzá a habtejszínt.

2

Keverjük össze a mákot a sütőporral, majd adjuk a tojásos masszához.

3

Óvatosan keverjük a gyümölcsöket a tésztához.

4

Béleljünk ki egy tortaformát sütőpapírral, öntsük bele a tésztát.

5

Süssük 180 °C-on 40-45 percig.

6

Miután kihűlt, vegyük ki a tortát a formából, szedjük le róla a sütőpapírt, majd vágjuk két részre.

7

Keverjük össze a habtejszínt a mascarponéval.

8

Kenjük meg a tortát áfonyalekvárral és a mascarponés krémmel.

9

Díszítsük gyümölcsökkel és mentalevelekkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4