Receptek Saláták Majonézes zöldborsó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom
1 tubus majonéz
1 kanál mustár
1 kanál porcukor
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fehérbors
1 kg zöldborsó
1 marék metélőhagyma

Leírás

A zöldborsót egy párolóedényben megpároljuk. Közben, a majonézt kikeverjük a tejföllel, adunk hozzá fűszereket, tejszínt és finomra vágott snidlinget. Beleforgatjuk a megpárolt és lehűtött borsót, majd hűtőbe rakjuk. Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4