Receptek Saláták Majonézes kínai kel saláta

Hozzávalók

½ darab citrom leve

1 dl majonéz

1 kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

5 darab paprika

2 fej hagyma

2 dl kefir

1 darab kínai kel

Leírás

A saláta mártásához, egy mély salátás tálban, simára keverjük a majonézt a kefirrel, majd a citromlével, a sóval, a borssal, csipetnyi cukorral és a mustárral fűszerezzük. A kínai kelt megmossuk és lecsöpögtetjük. Zöld leveleit leszedjük és vékony csíkokra vágjuk, a fehér, vastag torzsát pedig, nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. A paprikát ugyancsak vékonyra csíkozzuk. A hagymát vékony karikákra metéljük, majd megsózzuk és jól összekeverjük. 15 perc múlva, hozzákeverjük a kínai kelt és a paprikát is. Az összes zöldséget a hideg mártásba forgatjuk és ismét befedve, 1 órán keresztül érleljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4