Receptek Saláták Majonézes kínai kel saláta
Hozzávalók
½ darab citrom leve
1 dl majonéz
1 kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
5 darab paprika
2 fej hagyma
2 dl kefir
1 darab kínai kel
Leírás
A saláta mártásához, egy mély salátás tálban, simára keverjük a majonézt a kefirrel, majd a citromlével, a sóval, a borssal, csipetnyi cukorral és a mustárral fűszerezzük. A kínai kelt megmossuk és lecsöpögtetjük. Zöld leveleit leszedjük és vékony csíkokra vágjuk, a fehér, vastag torzsát pedig, nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. A paprikát ugyancsak vékonyra csíkozzuk. A hagymát vékony karikákra metéljük, majd megsózzuk és jól összekeverjük. 15 perc múlva, hozzákeverjük a kínai kelt és a paprikát is. Az összes zöldséget a hideg mártásba forgatjuk és ismét befedve, 1 órán keresztül érleljük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4