Receptek Előételek Hideg előételek Majonézes karfiolkrém
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest friss tojás
1 pohár tejföl
½ fej vöröshagyma (reszelve)
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kk porcukor
1 kanál citromlé
½ fej karfiol
Leírás
A karfiolt szétszedem, megmosom, és sós vízben megfőzöm. Leszűröm, krumplinyomóval összetöröm, és hagyom kihűlni. Elkészítem hozzá a majonézt: 1 tojáshoz, 1 dl olajat keverés közben, cseppenként hozzáadok, a végén 1 kávéskanál mustárt és 1 pohár tejfölt belekeverek. Ha elkészült, és már a karfiol is kihűlt, összekeverem, belereszelem a vöröshagymát, sózóm, borsozom. Lehűtve fogyasztható pirítóssal, paprikával és paradicsommal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4