Receptek Saláták Majonézes gomba saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 tubus majonéz
1 kk ecet
1 darab citrom
1 pohár tejföl
1 marék tárkony
1 kg csiperkegomba

Leírás

A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük és enyhén sós, citromos, forrásban lévő vízben, 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük és hűlni hagyjuk. A tárkonyt megmossuk, leveleit leszedjük, majd felaprítjuk. A majonézt elkeverjük az ecettel, a tejföllel és a tárkonnyal. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát beleforgatjuk. Hűtőszekrényben, néhány órán át érleljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4