Receptek Levesek Magyaros gulyásleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

30 dkg burgonya

2 fej hagyma

10 dkg zsír

1 csipet fehérbors

1 csipet őrölt kömény

4 mk pirospaprika

1 szál fehérrépa

40 dkg marhahús

2 szál répa

2 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A hagymát a zsíron megpirítjuk, szalmasárgára. Beletesszük a pirospaprikát, de előtte félrehúzzuk a tűzről, hogy ne a forrón zubogó zsírba tegyük. Ezután belerakjuk a húst, majd visszahúzzuk a tűz fölé. Ha megkapta a húst (azaz tapadni kezd, nehéz lesz keverni), hozzátesszük a krumplit, köményt, répát, paradicsomot, paprikát. Újra felöntjük vízzel, hogy jó leveses legyen. Kb. 3.5 óra alatt készül el.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4