Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

38 dkg liszt

1 csomag vaníliás cukor

3 darab tojás sárgája

18 dkg porcukor

30 dkg margarin

1 darab citrom héja

1 üveg baracklekvár

Leírás

A hozzávalókból linzertésztát készítünk és 1-2 órára, a hűtőbe tesszük, hogy feldolgozható állagúvá váljon. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk. A lyukas virágokat lekenjük felvert tojással és meghintjük a durvára aprított dióval, majd 180 fokos, előmelegített sütőben sütjük. Ha kihűltek, sárgabarack lekvárral összeragasztjuk. Ebből az adagból, 6 cm átmérőjű kiszúróval készítve, 30 db összeragasztott süti lett. Megjegyzés: Alaposan meg kell lisztezni alatta a munkalapot, hogy oda ne ragadjon. Ha mégis megtörténne, akkor késsel alá kell nyúlni. Mivel sok dió van benne, ezért nehezebb vele dolgozni, de megéri.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4