Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
38 dkg liszt
1 csomag vaníliás cukor
3 darab tojás sárgája
18 dkg porcukor
30 dkg margarin
1 darab citrom héja
1 üveg baracklekvár
Leírás
A hozzávalókból linzertésztát készítünk és 1-2 órára, a hűtőbe tesszük, hogy feldolgozható állagúvá váljon. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk. A lyukas virágokat lekenjük felvert tojással és meghintjük a durvára aprított dióval, majd 180 fokos, előmelegített sütőben sütjük. Ha kihűltek, sárgabarack lekvárral összeragasztjuk. Ebből az adagból, 6 cm átmérőjű kiszúróval készítve, 30 db összeragasztott süti lett. Megjegyzés: Alaposan meg kell lisztezni alatta a munkalapot, hogy oda ne ragadjon. Ha mégis megtörténne, akkor késsel alá kell nyúlni. Mivel sok dió van benne, ezért nehezebb vele dolgozni, de megéri.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4