Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy serpenyőben a cukrot és a keményítőt keverjük össze limelével, adjuk hozzá a tojásokat és alaposan keverjük össze. Forraljuk fel, folyamatosan kevergetve.
Vegyük le a serpenyőt a tűzről, hagyjuk kihűlni egy kicsit, adjuk hozzá a vajat és dolgozzuk össze. Fedjük le a pudingot tartalmazó edényt egy villával átszúrt fóliával.
Hagyjuk kihűlni legalább 8 órán át.
Tipp: Helyezzük a maradék pudingot hűtőszekrénybe, ahol 4-6 hónapig eláll.
A sajttortához melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra.
Egy kisebb tálban keverjük össze az összetört vajas kekszet és az olvasztott vajat.
Oszlassuk el egyenletesen csészékben.
Keverjük simára a mascarponét, az olvasztott vajat és a cukrot. Adjuk hozzá a tojást, a vaníliacukrot, majd újból keverjük össze.
Öntsük bele egyenletesen a csészékbe.
Helyezzük tepsire, majd tegyük a sütőbe. Süssük 30 percig. Szedjük ki a süteményt az üvegből és hagyjuk kihűlni.
8 órányi hűtés után ráönthetjük a lime-os pudingot, gyümölcsökkel vagy mentával díszíthetjük.